Der var planlagt spændende tur ud i båd, men desværre var der lovet 10-15 m/s i området vi skulle ud fra, så med den vindstyrke var det vanskeligt at finde et sted på østkysten. Vi blev derfor enige om at tage til Halsskov Havn i stedet.

Nathalie's tørdragt var ikke klar med sin nye manchet endnu, så det blev Thomasog mig der tog afsted igennem regn og rusk.

Efterhånden som vi bevægede os over sjælland mod Halsskov blev vejret pænere og pænere, vel ankommet til Halsskov var der vindstille og let overskyet, men ingen regn.

Sikke nogle flotte faciliteter der har fået lavet i Halsskov, omklædning, skylleområde, toiletter, beachvolley, nemt nedgangsområde for dykkere, udspringstårn, platform ude i basinnet og masser af store 'svelleagtige' ting som man kunne bruge til at tage sit udstyr på og af på, super fornemt!

Der er også en lille video af oplevelsen her

De har (desværre) fjernet bilvraget som man kunne kigge på, men der er stadig en masse spændende i området.

Vi valgte at sætte kurs mod pylonerne, Thomas fik lov til at øve med sit kompas,og så svømmede vi ellers igennem den ene efter den anden, masser af liv, og aktivitet, og endda nogle pænt store fisk, og endda lidt fladfisk.

Så var luftforsyningen ved at være lidt lav, så kursen blev sat tilbage mod stranden, og op og få skyllet udstyret, dejligt med sådan nogle faciliteter.

Efter dykket var vejret solskin og vindstille, så det kunne ikke være meget bedre, og man kunne spise sig lidt frokost i ro og mag.

Tak for et godt dyk Thomas og en hyggelig dag!