Med perfekt vejr mødtes vi i klubben kl. 07:30. blå himmel og 4 m/s vind fra NV, (whats not to like) Efter at have fyldt luft på flaskerne, og lidt ventetid til kl. 08:00 for at se om der skulle være flere der mødte op, kunne vi tage af sted. Det blev til det lille men sublime hold, bestående af Michael og undertegnede, som nok mere var udtryk for at vi nu er gået ind i sommerferieperioden.

Over broen det gik, og da vi kom frem til dykkerpladsen, kunne vi konstaterer at forholdene var endog bedre end vi hjemmefra havde forestillet os. I ro og mag fik vi udstyr på og kom i vandet. Adgangsforholdene er særdeles gode, med en skridsikker trappe som sikrer at man kan komme sikkert ud over molen. Vi aftalte ingen bagkant for hvornår vi skulle vende tilbage, men med fyldte dobbelt 12, og en maks dybde på ca. 10 meter, havde vi også nok luft med til at kunne blive dernede en halv menneskealder. Vi fulgte afsatsen rundt forbi iskiosken (et is skilt nogen har placeret på bundet) frem til det lille vrag som ligger for enden. Efter at have dykket et par gange rundt om, og igennem vraget, vendte vi tilbage langs molen.

På overfladen var det svært for ikke at sige umuligt, at argumenterer for ikke at vente en times tid i solen, så vi kunne tage et dyk nr. 2. Væske ind, væske ud og så i baljen igen. Denne gang stod der en mindre stime sild inden i vraget, som først flyttede sig da vi kom så tæt på, at vi nærmest kunne daske til dem. Der var masser af fiskeyngel og krabber af forskellig slags, en enkelt havde taget den lette løsning, og lod sig transporterer rundt på ryggen af Michael.

Med 2 rigtig gode dyk bag os, sad vi en stund på molen og drak en vand. Jo turen var bestemt bropengene værd. Ôn er et rigtigt godt alternativ til f.eks. Havheksen, og hvis vinden er let, eller står i øst. Tak til Michal for en fed oplevelse.