En pæn forsamling havde besluttet sig for at tage til Langeland i September. Vi tog ned til vores sædvanlige sted, en dejlig campingplads med luftpumpe til dykkere.

Vi ankom tidligt lørdag morgen i Bagenkop, til skumtoppede bølger og stærk vind.

Det var ikke lige vejret, og fornuftigt nok besluttede vi os for at det skulle ikke være dér.

Vi ringede til Rødme dyk, for at høre om han havde nogle forslag, og han mente at med vindretningen og de forskellige øers placering, så var Ærøsund færgen en mulighed, så der tog vi til.

Det var ganske rigtigt en fin mulighed, så vi fik rigget til, og båden blev sat i, og ud til færgen gik det, eller næsten ihvertfald.

For da vi skulle sætte båden i vandet, opdagede vi at et af hjulene der bærer båden på traileren var knækket, og blev båden sat i vandet, ville hele bundet blive revet op.

Så det blev en hastetur til jem og fix, og finde nogle nye hjul, og så få skiftet dem ud vi havde på.

Det fungerede, og båden kom i vandet.

Selve dykket var dejligt, og vi fik set en masse, der var en del trafik, da der også var andre ude, og der nok ikke rigtigt var andre steder at tage hen i det vejr.

Vi fik set alle dækkene, men kunne ikke finde det webcam som skulle være der.

Efter dykket var det blevet lidt sent, så vi tog til Rødme dyk for en snak og kiggen på varer, det var som altid hyggeligt.

Efter det var det campingplads for at få et bad, så noget mad på den lokale kro, og så var det i seng i de lækre hytter vi havde lejet.

Dagen efter havde vi kigget på vejrudsigten, og det tegnede sig igen til en heftig dag, så vi tog tilbage til Ærøsund færgen, men da vi stod og riggede til, trissede en garvet lokal fisker forbi og sagde 'jeg ville ikke gå ud i dette'.

Man skal altid lytte til hvad de lokale siger, så det gjorde vi også, og opgav derfor dykket. Mens vi pakkede sammen, kom der ganske rigtigt ret voldsomt vejr, så det var et godt råd.

Det blev desværre ikke til flere dyk på turen, så vi besluttede os for at sætte næsen hjemad.

Ind imellem bliver man bare snydt af vejret, men der er ikke nogen grund til at tage chancer.

Tak for en hyggelig weekend til alle!