Så skulle Erik Dahl have dyppet dragten for førsten gang som medlem hos os.

Meningen var egentligt at vi skulle sejle til kullen. Men med et par afbud på grund af sygdom besluttede vi os for at havheksen også kunne tilbyde en våd dragt, og det til en noget mere moderat pris Laughing.

Vi er mig, birger og Erik.

Fantastisk dag hvor vejret og havheksen viste sig fra sin absolut bedste side. Høj sol lidt vind men ingen bølger. Sigten skulle senere vise sig, også at være temmeligt god.   

Birger havde lidt problemer med sine handsker som sluttede med at han ikke kom med på dykket. Erik havde glemt at få 4 kg ekstra bly med fra bilen så da birger alligevel ikke dykkede med lånte han 4 kg af birger.

Med birger ude af dykket var gode dyr rådne (Gode råd dyre). Jeg stod over for min debut som rundviser på havheksen. Jeg som blot plejer at ligge mig i halen på birger eller purlund så blive slæbt rundt på heksen. Den gik ikke idag da Erik aldrig havde været på havheksen. Så frem med kompasset og sætte en direkte østlig kurs. fra stranden og sandeligt siger jeg jer, efter kort tids svømning kom halen til syne (Succes Cool).

Den fulgte vi op gennem bøjlerne og op til navlen. herfra fandt vi det ene bryst og svømmede igennem rørne og ud på den anden side. derefter op langs håret og over til den anden side af heksen.

herfra satte jeg en sydlig kurs i den tro at man så fandt hekse kroppen igen.

Havheksen i overblik

Det gør man ikke der skal man mere sydøst men pyt vi fik set det meste af havheksen og det var et herligt dyk. Da vi ramte molen gik vi ind langs med den mens vi legede lidt med krabber faldfisk mv.

Et dejligt lille dyk. Tak for det Erik og velkommen til klubben.