Efter et kort rendevouz i klubben, blev kursen sat mod Helsingør, alt var klart, og vel ankommet gjorde vi de første forberedelser. Vejrudsigten skulle skifte omkring kl 12 til noget med lidt regn, så vi skulle nå op af vandet inden da.

Under samling af udstyret opdagede vi at min oring i 1'ste trinnet var væk, så mig afsted til Masterdive, da de fortalte at de havde udsolgt i de o-ringe i den størrelse, troede jeg ikke mine ører Eek, men jeg kunne da købe et sæt til Kr. 350,-, de må jo være vanvittige Cry. Nå tilbage til parkeringspladsen igen for at fortælle de sørgelige nyheder. I mellemtiden var Kingfish ankommet, og skulle I vandet med to, nå, hen og spørge, og jo, selvfølgelig havde de da en o-ring der passede, stor var lykken, godt klaret at bilen fra Kingfish var bedre udstyret med småting en butikken fra Masterdive... Wink

Så var det samling af udstyr, og afsted i vandet, meget fin sigt, så kursen blev sat ud af, underligt nok virkede min BCD inflator ikke, men det skyldes måske at jeg ikke havde fået sat slangen fast :D Nathalie kunne heldigvis lige hjælpe mig med det, og række den frem, så jeg kunne klikke den på, flot klaret! Og så ellers mod de 10 meter, og derfra langs med 10 meter kvoten direkte hen til vraget. Der var et jo et lille toilet, og knallerten var væltet, men ellers er det ikke længere nemt at genkende som et vrag. Masser af brandmænd var der rundt om vraget og i vandet, vi undgik de fleste, men en af dem ville lige give Nathalie et kys, så hun havde ondt, rigtigt ondt.

Nå, kursen blev sat mod land, hvor vi fik pakket ud, og bilen blev pakket. Timingen var fin, det begyndte at regne lige som vi var ved at være færdige med at pakke udstyret.

Vi stoppede lige ved tanken for at få lidt koldt vand, og en is (is hjælper altid på brandmænd Yell). Så blev ansigtet skyllet med koldt vand, og så kørte vi tilbage mod klubben, hvor flaskerne blev fyldt igen.