Så var en tilladelse igen klar, og turen gik til Dannebroge. Fantastisk vejr i Køge Bugt, meget lidt vind på turen ud, og næsten ingen bølger.

6 mennesker drog afsted i det gode vejr, efter en kort tur ud i det blå, ankom vi og fik kastet anker. Vi blev delt i to hold, Jørgen, Birger, Søren og Purlund på første tur, og Erik og mig på anden tur. Erik's andettrin vist sig dog at lække en del, så vi måtte finde på en løsning, det lykkedes alt sammen, og vi fik monteret en indsats i en flaske, så Erik kunne låne et regulator sæt.

De andre kom op efter en god halv time, og Erik og jeg gik ned for at tage tingene i nærmere åsyn. Der var udmærket sigt, og vi fik kigget på en masse spændende ting. Efter ca. 45 min var vi oppe igen, mine fingre var ved at fryse af, heldigvis havde jeg ekstra handsker med, men tynd sommerinderdragt og 5 mm 5 finger handsker var for koldt til vejret som det er.

Oppe i varmen igen nød vi det gode vejr, og på et tidspunkt måtte vi jo tage os sammen, og tage ind til land igen, og op og få en dejlig sodavand i klubhuset.