Vi havde egentligt fået godkendelse til d. 10 og 17'nde, men vejret de to dage egnede sig ikke, så med Kulturarvsstyrelsens velvilje lykkedes det at få lov at tage ud Kristi Himmelfarts dag i stedet.

Vejret var perfekt, 2-4 m/s og høj sol. Der blev pakket og gjort klar i klubben, og båden blev sat i vandet. Afsted det gik fra havnen, ihvertfald til vi nåede lige ud af havnen, for det tog lidt tid at fnde ud af hvordan instrumentet virkede, det er noget anderledes end det vi er vant til fra Tornadoen :-)

Nå, men det lykkedes og afsted kom vi, fuld drøn derudaf, indtil vi nåede ud i ret åbent vand, der var der en lille smule bølger, så hastigheden måtte sænkes lidt, men det gik stadig rask fremad.

DSC 0163

Efter at have sejlet hen over vraget, tog vi en kurs på tværs af den oprindelige kurs, og kastede ankeret da der var noget synligt på ekkoloddet.

Jørgen, Anya og Torben hoppede i, og vi i båden kunne se boblerne cirklede rundt om båden, så det måtte være ret tæt på vraget.

Da de kom op efter 45 min, fik vi at vide at ankeret lå lige midt i vraget, sigten var fantastisk, og der var absolut ingen strøm, det kunne ikke være meget bedre.

Efter vi havde fået alle op, og udstyret af dem, opdagede vi at Jørgen havde tabt sin computer fra armen da han tog udstyr af.

Nathalie og jeg gjorde os klar, og ud over kanten med os.

Desværre var det for koldt for Nathalie, så hun måtte op igen. Jeg ville så bare gå ned og hente Jørgens computer og slå ankeret sammen, men da jeg kom to meter ned mærkede jeg en skarp smerte fra panden, pokkers, mine pandehuler var ikke åbne efter sidste uges forkølelse, så jeg måtte opgive og gå op igen.

Da jeg kom op bemærkede de andre at jeg havde næseblod, så den var ikke god, man kan da håbe at den eventuelle betændelse der var i pandehulerne er væk nu, men sikke noget skidt.

I stedet lånte Jørgen så min BCD og luft for at gå ned sammen med Anya, og lede efter computeren.

Nærmest en håbløs opgave, og efter kort tid kom Jørgen op igen, han havde ikke fundet den, men det havde Anya! Stor jubel, fantastisk heldigt, og godt arbejde Anya.

Så gik turen indad, og vandet havde i mellemtiden lagt sig lidt, så der kunne komme fart på.

Dejlig dag i det gode vejr, tak for en god tur på trods af pandehuler!