Nathalie og jeg var de eneste der orkede at tage ud, så vi besluttede os for en tur til trykkerdammen i stedet for Sigerslev. Det blæste en del, og vandet var lidt uroligt med en nordgående strøm. Men det gik an.

Vel ankommet gik vi i gang med at samle udstyret, Nathalie var lidt rusten, og fik skilt sit flaskespænde ad, heldigvis var Anja fra DK-Diver lige ved siden af, så hun kunne lige hjælpe med at få det sat rigtigt på. Jeg fik testet at der ikke er dybt nok til giant stride (av), men heldigvis ikke nogen der kom til skade for alvor, Nathalie besindede sig, og tog trappen ned Forvirret

Masser af elever i baljen, men vi stødt faktisk ikke på nogen da vi svømmede ud. Strømmen drillede lidt, og der var utroligt dårligt sigt. Så efter 20 minutters svømmetur med en masse fladfisk, besluttede vi os for at gå i overfladen for vi anede ikke hvor vi var i forhold til kysten. Så op på sikkerhedsstop, og skyde en bøje af, og så lå vi der og hyggede os i nogle minutter Ler.

I overfladen kunne vi se at vi var lige for vi skulle være, lige ud for badebroen, så vi besluttede os for at svømme ind i overfladen, så vi ikke mistede kursen.

Nathalie var noget utryg ved strømmen, og derfor svømmede hun pænt til indad, desværre også så meget så hun svømmede en forkert retning, men det blev rettet, og vi kom pænt indad, og op i bilen med udstyret, og så var det ellers sydpå igen.

Fantastisk med solskin igen, og en dejlig træthed da vi kom hjem.