På denne solrige og skønne forsommerdag valgte vi at prøve at køre til halsskov og det gamle færge leje.

Det skulle vise sig at være en beslutning vi ikke kom til at fortryde.


Fribert, Bageren, Purlund og Madsen mødtes i klubben klokken 9:00 (Vandet forsvinder jo ikkeLer)

Fraværende var Steen og Anya da hun skulle lave regnskaber, noget som det er min klare overbevisning at hun fik klaret Ond.


Vi der tog afsted blev konfronteret med vore manglende planlægnings evner, da det undervejs gik op for os at ingen vidste hvor havnen var....... Nå sådan en må jo være ved vandet. Så efter et par forsøg endte vi på en parkerings plads med kig til havnen. Men vi kunne også se at der var andre i vandet, og det med biler på kajen lige ovenfor.

Formanden "to the rescue" efter en kort snak med en instruktør fra Næstved lånte vi en nøgle til en kæde der afspærrerede området og kort efter var vi alle inde på kajen lige ud for havnepladsen.


Bageren og Fribert var makkere og Purlund og undertegnede. Bageren og fribert valgte at lave giiiiiiiiiiiiant stride og vi andre mere ydmyge gik i vandet fra stranden. Lige uden for færgelejet lå en forholdsvis ny Golf med nogle nydelige alufælge Forvirret


Nå herfra skilte vores veje. Hvor Fribert og Bageren sneg sig langs de 2 færge lejer valgte Purlund og jeg at svømme ud langs betonpladerne langs med færge lejet og endte på 8-9 meter vand ude midt i havnen herfra gik vi til venstre hen over færgernes rute. Over en noget mystisk udseende havbund. herefter gik vi op i overfladen for at snakke. Her fik vi øje på de store beton piller der står i havnen. Og med 150 bar på flaskerne gik vi mod dem. det viste sig at være en god beslutning. under vand er søjlerene ikke massive. men bygget på stål piller lidt alla munkholm broen. men her var stål pillerne langt højere  og krydset på en sindrig måde sikkert udregnet af en meget dygtig arkitekt.

Resultatet er at man kan svømme ind under søjlen og ende i et rum som krydses på alle leder af sol stråler ...... Det var utroligt flot. herfra vendte vi snuden mod kysten og endte, efter nogen navigeren frem og tilbage, på stranden med ca. 100 bar på flaskerne efter 1 times dykkertid. 

så var der omklædning og derefter pakkede formanden sin ny erhvervelse, en lille gasgril fra jemogfix, ud og så gik vi igang med at grille pølser og flutes.

Så dagen sluttede i sol og varme med en kold og varme ny grllede pølser........ Skide hyggeligt.

Tak til alle der deltog.